Nicknack v roce 2016

Ty největší festivaly jsme již z pomyslného moře špinavých kelímků vytáhli.

Letos se Nicknacky používaly na většině velkých akcí v Česku, na Slovensku i Polsku. Na Colours of Ostrava, Pohodě, Let it Rollu, Hip Hop Kempu, Trutnoffě, Masters of Rock nebo festivalu Off. Bylo však mnoho dalších akcí, které používaly vratné kelímky Nicknack. Letos jsme si poprvé podali ruku s festivalem Metronome, Slavnostmi pivovaru Ostravar, již zmíněným Offem a Tauronem Nowa Muzyka v Polsku. Festival za festivalem, akci za akcí zachraňujeme před utonutím v odpadcích.

Fanoušci hudby však nejsou jediní, kteří se mohou v horkých festivalových dnech osvěžit z našich kelímků, fandit a zároveň pomáhat mohou jak příznivci hokeje a fotbalu, tak nově i cyklistiky. Vratné poháry na počest závodníkům pozvedli na mistrovství světa horské cyklistiky v Novém městě na Moravě. Stejně tak i skejťáci na legendárním Mystic Sk8 cupu pak svlažili svá hrdla po náročném závodění nápojem z cupu Nicknack.

Navazujeme nové vztahy, staré utužujeme a snažíme se, aby bylo čisto a minimum odpadu všude, kde lidé berou kelímek do ruky.