Pohoda festival 2021

Od 7. do 11. července 2021 proběhl 24. ročník festivalu Pohoda. Tentokrát však s přívlastkem Pohoda On The Ground namísto Pohoda in the Air. Z důvodu opatření pandemie byla organizace festivalu změněná. Jednalo se o sérii menších jednodenních festivalů s kapacitou 1000 lidí. Mimo hudební scénu byly součástí také aktivity, které během velké Pohody nejsou možné jako kolečkové brusle, koloběžky a boardy. Specifická atmosféra podtrhující její název, které jsme se už nemohli dočkat, však zůstala pořád stejně skvělá.

 

Pohoda je pro NICKNACK opravdovou srdeční záležitostí a těší nás, jak se festival rozvíjí. NICKNACK je s Pohodou spjat už od roku 2014 kdy jsme poprvé pro festival vyrobili kelímky o objemu 0,5L. Od tohoto roku si nenecháváme akci na začátku července nikdy ujít. Postupně jsme rozšířili nicknacky na festivalu o velikost 0,3L na víno, hotcupy na kávu a REkrabičku pro jídlo.  I po sedmi letech jsme ale viděli v rukou návštěvníků nicknacky s první grafikou. A tak jsme moc rádi, že se kelímky všech ročníků točí pořád v oběhu a podporují udržitelnost celé akce.   

 

O té doby se festival stal prvním, který zajišťuje občerstvení kompletně ve vratných obalech a obdržel ocenění European Festival Awards za své ekologické řešení. Za léta spolupráce je Pohoda předním zeleným festivalem, to nám dělá velkou radost a těšíme se na mnoho dalších skvělých ročníků. 

 

 

Se CEO festivalu Michalem Kaščákem